AZ ELSŐ DIGITÁLIS ADÓ KÜLÖNSZÁM!

Használja az egyetlen online szerkesztett adószakmai útmutatót, melyben szakértőink a változásokra azonnal tudnak információt nyújtani, reagálni!

A 2022-es adóváltozások adónemek és aktuális változások szerint

2022-es Kata változások

2022-es nyári adócsomag

Adóeljárási szabályok

Személyi jövedelemadózást érintő változások

Áfa szabályok

Jövedéki adóra vonatkozó változások

Járulékok, szocho

Tb változások

VIDEÓTÁR szakértőink előadásaiból

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK kivonatai ART, KATA, KIVA, SZJA, TAO, civil, PTK, TBJ témakörökben

És mindez csupán a változások egy része!   Az összes részletet garantáltan megtalálja a kommentárban, melyet az Adópraxis online tudástárunkban érhet el díjmentesen.

Kipróbálom a kommentárt
Digitális Akókülönszám

Adókommentárunkat most Ön is kipróbálhatja Adópraxis tudástárunk által kínált 14 napos ingyenes hozzáférés keretében! Az Adópraxis személyre szabható digitális adószakmai információs és tanácsadási rendszere, kommentárunk mellett, hetente frissülő tartalmakkal, valamint szakértői tanácsadás lehetőségével segít eligazodni az adózás, társadalombiztosítás és számvitel szabályai között.

Irány a DEMO

1

kommentár

10

kategória

6

új videó

100

új szabály

AZ ADÓPRAXIS ÉS A KOMMENTÁR

the description
 • dr. Veress Júlia

  Jogász LL.M. EIBL, áfa- és nemzetközi adószakértő, a Menedzser Praxis Tudás- és Válaszközpont állandó, vezető szakértője
 • Különszámunk szakmai szerkesztője

  Adószakértőként, rendszeresen és kiemelt terjedelemben publikál a Menedzser Praxis havi megjelenésű nyomtatott és online kiadványaiban, termékeiben. Főbb szakterülete az általános forgalmi adó, különös tekintettel a hazai és nemzetközi szabályozásra. Kiemelt kutatási- és szakterülete a forgalmi adóra vonatkozó magyar jogi szabályozás alakulása a Héa. irányelvek és az Európai Bíróság joggyakorlata tükrében.

Takarítson meg időt és találjon meg mindent egy helyen, amit csak tudnia érdemes az aktuális adózási, TB, munkaügyi és számviteli témák kapcsán. Digitális adószakmai tudásbázis - cikkek, jogszabályok, szakvélemények, személyesen Önnek.

Az Adópraxis személyre szabható digitális adószakmai információs és tanácsadási rendszere hetente frissülő tartalmakkal és szakértői tanácsadás lehetőségével segít eligazodni az adózás, társadalombiztosítás és számvitel folyamatosan változó, sokszor bizonytalan szabályai között.

  • SZAKMAI VIDEÓK

   Legsikeresebb rendezvényeink, szakmai napjaink felvételeit, gyakorlatközpontú összefoglalóit nézheti vissza.
  • JOGSZABÁLY ÉS KALKULÁTOR

   Az adójogszabályok keresője, az átalányadó kalkulátor és az adónaptár is rendelkezésére áll!
  • ONLINE MAGAZIN

   Az Adópraxis felülete az Adózási Módszertani Szemle digitális változatának olvasási lehetőségét is biztosítja.
  • SZAKÉRTŐSZOBA

   Elakadt? Kérdése van? Magasan képzett szakértőink közül biztosan megtalálja azt, aki segít az ön problémáján! Átlagos válaszidő 5 munkanap.

  KÜLDJE TOVÁBB!

  Érdekes lehet másnak is a Digitális Adókommentár? Ossza meg a lehetőséget ismerőseivel!

  RÓLUNK MONDTÁK